Moriah Bijeenkomst Live op Zoom - 25 September, 2021

Sep 25, 2021
 - Sep 25, 2021

Sluit je aan bij Barry & Batya op zaterdag (25 september) live op Zoom voor onze online Moriah Gathering.

We zullen een speciale tijd van aanbidding, gebed en onderwijs hebben!

Wanneer?
zaterdag 25 september 2021
17.00 uur Britse tijd / 12.00 uur EDT / 9.00 uur PDT

Om deel te nemen aan de vergadering, klikt u op de onderstaande link en voert u deze vergaderings-ID en toegangscode in:

Vergaderings-ID: 929 4230 5117

Toegangscode: 565487

Link: https://us06web.zoom.us/j/92942305117?pwd=Ly8zaFhWV1FrS3ZWOGxtRURQYW03QT09

Hoofdsprekers & Muzikanten

Barry & Batya Segal
Oprichters van Visie voor Israël

Planning

  • 5 pm UK time / 12 pm EDT / 9 am PDT - Zoom Bijeenkomst
    Een speciale tijd van aanbidding, gebed en onderwijs met Barry & Batya Segal.
Neem Contact Met Ons Op
Download Onze App